Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.kolo PO ML 2013-14 : BENETICE : NHÚ 1:2

Dvacátý zápas ML 2013-14

V pátek 28.2.2014 ve večerních hodinách jsme sehráli další zápas ML, tentokrát již devátý zápas PO ML 2013-14.
 
V tomto kole nás čekal zápas s týmem HC Benetice, tým který skončil na 11.místě v extralize po základní části. V nadstavbě se nachází na 3.místě po 8.kole.
S týmem z Benetic jsme v historii ML sehráli jen dvě utkání a to s výsledky 5:4, 1:4. 
 
První letošní zápas PO jsme prohráli 1:4.
 

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu :

Gólman
Benáček Karel
1.Pětka
Mucha Miroslav (C)
Necid Josef
Vacula Josef
Strádal Milan (A)
Komínek David
2.Pětka
Strádal Radek (A)
Požár Pavel
Navrátil Michal
Novotný Radek
Mucha Jaromír

 Náhradníci

Necid Jan
Jelínek Jiří
 



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :


NHÚ BALINKA - HC BENETICE 2:1 (1:0) - STATISTIKY - více zde 

K dnešnímu zápasu jsme nastoupili v dostatečném počtu hráčů, nakonec jsme sestavu zredukovali na dvě pětky a dnešní stopky si vybrali další hráči na "řadě". V prvním zápase proti týmu z Benetic jsme neuspěli, i tak jsme chtěli navázat na naše dobré výkony z posledních zápasů a tým z Benetic gólově a výsledkově potrápit.
 

Od začátku utkání byl na ledě vidět svižný hokej. V hledišti nás podporovali i fanoušci a tak se nebylo divit, že jsme byli na ledě vidět. Herně to bylo vyrovnané, šancí jsme však měli o trochu více. Postupem času jsme soupeře lehce sevřeli v jeho obranném pásmu a bušili na "pilu". Domácí brankář odolával velmi zdatně a vychytával nás. Každý protiútok soupeře končil většinou závarem před naší brankou a tak se bylo na ledě stále na co dívat. Oba týmy předváděli opravdu dobrý hokej. V průběhu první půle byly oba týmy vylučované a tak se naskytly i přesilové hry. Nic se však neujalo a tak nakonec první půli rozhodla typická akce. Napadali jsme rozehrávku soupeře, Jara vypíchl puk v obranném pásmu soupeře, na modré jej zachytil Michal, prohodil si obránce, vystřelil a dorazil. A jak se říká, konečně to tam padlo. Do konce první půle, i přes další šance, se skóre již nezměnilo a tak na ciferníku bylo na naší straně o jeden gól více.


V šatně jsme se snažili povzbudit, zápas nebyl rozhodnutý. I když si dovolím tvrdit, že jsme byli o trochu herně lepší, soupeř každou útočnou akcí velmi "zlobil". A pokud mohu předbíhat, herně se podobala druhá půle té první jako vejce vejci. Do druhé části jsme nastoupili s odhodláním a hned ve 42.minutě jsme vedli již o dva góly. To Pepík na naší útočné modré podržel puk a přihrál jej vedle na rozjetého Davida, ten si popojel kolem jednoho z obránců a střelou spoza kruhů rozvlnil síť, když se puk v bráně ještě otřel o obě tyčky. Stav vypadal nadějně a hokejově jsme na tom také nebyli špatně. Postupem času se hra vyrovnávala, navíc oba týmy zase nevyužívaly své přesilovky. Přišla 58.minuta a došlo k nezaviněnému zranění Mildy, kterého tímto zdravíme. Milda musel led opustit a nakonec to vyřešilo i pár stehů. V tento moment se chvíli nehrálo a poté se začala i hra hodně kouskovat. Nutno říci, že vše hrálo v náš prospěch. Soupeř začal hrát hru vabank, orazítkoval i naše tyče a nakonec se dočkal i gólu. To běžela 77.minuta, po vhazování v našem obranném pásmu prostřelil z první Káju centr domácích. Do konce jsme se ještě hodně strachovali o výhru, domácí měli ještě dvě tutovky, štěstí však stálo na naší straně a tak jsme se nakonec radovali z našeho vítězství.

 

Resumé utkání: 

Dnes jsme předvedli velmi dobrý výkon, stejně tak jak soupeř. Tempo utkání bylo vysoké, střetly se vyrovnané týmy. I když jsme měli utkání ve svých rukou, až do konce jsme se museli strachovat o vítězství. I tak si myslím, že jsme si vítězství nakonec za naši předvedenou hru zasloužili.

K individuálním výkonům musím opravdu pochválit všechny a jeětě k tomu navíc Kája v bráně, předvedl super kvalitu.


  
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 6
Celkem: 680988
Měsíc: 11158
Den: 702