Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.kolo PO ML 2018-19 : NHÚ - Ligno 12:9

9.kolo PO ML18-19.

Další zápas nadstavby jsme odehráli proti týmu Ligno, známým pod dřívějším názvem Kabadesign.
 
V tomto kole nás čekal již desátý zápas na poli městské ligy s týmem Pepíka Vaculy, nyní pod názvem LIGNO, výsledkově to máme 5:5, 10:2, 4:2, 8:6, 8:5, 9:6, 7:3, 6:5 a 9:3.
 

Letošní zápasy jsme vyhráli 6:5 a 9:3.
 


Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Brankář
Benáček Karel
1.Pětka
Strádal Radek
Mucha Miroslav (C)
Komínek David
Strádal Milan (A)
Navrátil Michal
2.Pětka
Necid Josef
Požár Pavel
Rous Petr ml.
Novotný Radek
Necid Jan
Náhradníci
..
..
..
..
..
..



PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

NHÚ BALINKA - LIGNO 12:9 (7:6) - STATISTIKY - více zde

 

K dalšímu zápasu druhé části nadstavby jsme nastoupili proti týmu Ligno VM. Na led jsme dnes vyjeli v plném počtu hráčů v poli.

Po úvodním oťukávání se začal hrát oboustranně kvalitní velmi rychlý hokej. Oba týmy maximálně útočili a tak se hra přelévala od branky k brance. Po několika šancích na obou stranách jsme inkasovali jako první a to dokonce dva góly. Jednalo se o 5. a 9.minutu, první gól dokonce při naší přesilovce, druhý gól po střele od modré. Naštěstí jsme se nenechali zaskočit a do 15.minuty jsme opět skóre srovnali. Na 1:2 dával radan dorážkou při přesilovce po nahrávkách před bránu od pajina a petra. Minutu poté hned po buly ve středním pásmu od mildy vystřelil david nechytatelně pod víko. Gól nás měl sice uklidnit, avšak soupeř nám zase hned utekl a to v 17. a 20.minutě, oba góly po pěkných akcích, dorážka a střela spoza kruhů. My jsme snížili ve 25.minutě, to vybojovali puk peťa s honzou a honza dorážel puk těsně před brankářem. V 31.minutě to bylo zase o dva góly, na 3:5 tým Ligno zvyšoval opět po střele a dorážce do prázdné. Nám se podařilo skóre opět dorovnat, nejdříve v 35.minutě na 4:5 snižoval michal, po nájezdu na brankáře a střele mezi betony, do akce mu nahrával až z našeho obranného pásma pajin. A hned v 36.minutě, opět po buly ve středním, ujel honza, jeho střelu dorážel všudybyl milda. Aby tomu nebylo málo, soupeř utekl na 5:6 hned v 36.minutě, opět po buly ve středním, střele a dorážce do téměř prázdné. Zase to vypadalo chvíli "bledě", my jsme však přestřelku v první půli nechtěli ještě ukončit a během dalších dvou minut jsme upravili dokonce na 7:6. V 37.minutě vyhrál buly v útočném pásmu radan, gólově střílel michal. A v 38.minutě si to v protiútoku předali peťa s mildou a milda střelou nad betonem nedal pražádnou šanci gólmanovi. Bláznivá hra pokračovala dále, do konce půle se ještě urodili další šance, brankáři však již vše zpacifikovali a tak jsme šli do šaten za příznivého skóre. Kdo by tomu věřil po deseti či dvaceti minutách zápasu, to je však na hokeji krásné, jak rychle se vše může otočit.

 

V druhé půli jsme nechtěli již nic nechat náhodě a hlavně jsme nechtěli "honit" skóre zase na konci zápasu a tak jsme hned od úvodu na soupeře vlétli. Avšak přes nápor a šance jsme nakonec jako první inkasovali my, na 7:7 ve 44.minutě Ligno upravilo po rychlém kontru. Ve 47.minutě jsme oplatili soupeři gól z oslabení, na 8:7 dával milda střelou opět nad betonem, do brejku mu nahrával david. Hned ve 49.minutě to bylo již 9:7, to střelu michala dorážel opět milda. A hned v 51.minutě završil skóre na 10:7 nikdo jiný, než opět milda, když střílel nad ledem do protipohybu z rychlého našlápnutí, do něhož ho vyslali peťa a mira. Milda tak dnes vštřelil již svůj pátý gól a korunoval tak svůj výborný výkon. Na 11:7 navyšoval skóre michal, dorážel puk do odkrytější brány po střele mildy. V 64.minutě soupeř skóre snížil na 11:8. Náš dvanáctý gól, tedy na 12:8 vstřelil zase michal, pro něhož to byl dnes čtvrtý gól, také vynikající výkon, na gól mu nahrávali david a pajin. V těchto momentech se dá řici, že jsme již měli utkání pod kontrolou a nepřipustili jsme žádný další obrat, i když soupeř ještě snažil a skóre kontroval na konci utkání na konečný stav 12:9.

 

 

Resumé utkání:

 

Dnešní vítězství s výborným soupeřem je nakonec zasloužené, pochvalu si zaslouží všichni hráči. Soupeř předvedl srdnatý výkon, hlavně v první půli si určitě nezasloužil nakonec prohrávat. V druhé půle jsme se ještě trochu zlepšili a tak konečné skóre asi odpovídá obrazu hry, alespoň z pohledu ze střídačky. Nutno dodat, že utkání bylo velmi útočné, prakticky střední pásmo neexistovalo a útoky se valily na obě strany.

Z jednotlivců jsem již vyzdvihoval kluky viz. výše v textu, nutno opravdu však pochválit celý tým a všechny kluky, jak k zápasu přistoupili a jak se dokázali stmelit a utkání otočit v náš prospěch. Palec nahoru.

 


 
P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 13
Celkem: 681540
Měsíc: 11537
Den: 542