Jdi na obsah Jdi na menu
 


9.kolo ML 2007- 08 : MAZÁNEK MOBIL BŘEZKA : NHÚ 17:0

Podrobnosti z našeho utkání 9.kola ML 2007 - 08 s týmem Mazánek Mobil Březka ze dne 6.11.2007

V úterý 6.11.2007 v pozdních večerních hodinách ve 22:00 hod jsme začali náš již devátý zápas v letošním ročníku ML ve Velkém Meziříčí.

V 9.kole nás čekal zápas s týmem Březky, tedy zatím suverénním týmem letošního ročníku. Tým Březky patří k dalším aspirantům na vítěze ML a zatím neztratil v letošním ročníku ani bod. Po osmém kole je tedy na první příčce se skórem 55:13, soutěží prochází tedy zatím suverénně.
S tímto týmem jsme v předchozích ročnících nezískali ani bod za remízu, natož nějaké vítězství. Naše bilance je tedy negativní a to 3:6, 2:5, 0:6.
Od dnešního zápasu jsme nic neočekávali a to se také naplnilo.

Pro úvodní hvizd naši trenéři určili následující sestavu:
Gólman
Benáček Karel
1.pětka
Mucha Miroslav (C)
Burian Michal
Vacula Josef
Strádal Radek
Mucha Jaromír (A)
2.Pětka
Požár Pavel
Krejska Bořivoj
Kubát Petr
Novotný Radek / Strádal Milan (A)
Jelínek Jiří

Náhradníci
Strádal Milan (stopka)
Jaša Vlastimil (omluven-zranění)
Pokorný Pavel (omluven)
Cink Lubomír (trest 1 zápas)




PODROBNOSTI K UTKÁNÍ :

M M BŘEZKA : NHÚ BALINKA 17:0 (11:0) - STATISTIKY - více zde 

Jak již bylo v úvodu napsáno, s týmem Březky máme z předchozích ročníků jen negativní výsledkovou bilanci. Musím však také doplnit, že vždy jsme odehráli taková utkání, za která jsme se nemuseli stydět a mohli jsme odcházet se vztyčenou hlavou. Bohužel dnes jsme toto pravidlo nepotvrdili a z ledu odcházeli se sklopenými hlavami. Výsledek 0:17 byl pro náš tým nejhorší v naší historii, to však trochu předcházím.

Takže nyní již pěkně popořádku.
Naše taktika byla jednoznačná a to nedovolit soupeři rozvinout útočné manévry v našem obranném pásmu. Na začátku zápasu jsme se tedy zatáhli a úvod se odvíjel dle předpokladu převahou týmu z Březky. Hráči soupeře hned od začátku dokazovali, že na průběžném prvním místě tabulky nejsou určitě náhodou. Paradoxně jsme si však první větší gólovou příležitost vypracovali my. Když už byl brankář hostí překonán, zastoupil za něj jeden z obránců, který vytlačil dorážející střelu naší první formace mimo bránu. Tento okamžik zastavil v našich hráčích útočné choutky a do konce první půle jsme se již do výraznější šance nedostali. Na druhé straně se však strhla před naší brankou "střelnice". Tedy nedlouho po první naší šanci jsme inkasovali gól, který soupeře téměř uklidnil. Když tým Březky vstřelil hned poté již druhý gól, nyní z přesilové hry, uklidnil se zcela a následně opanoval hru. V následné části hry jsme vůbec soupeři nestačili a naše pětky odcházeli po sobě z ledu většinou jen po inkasovaných gólech. Bohužel nám nepomohl ani oddechový čas a ani důkladná domluva jednoho z našich hlavních trenérů. Výkon se nezlepšil a tak jsme na konci první půle odcházeli do šaten za hrozivého stavu 0:11. Toto přepočteno do statistik nelichotivě znamená, že jsme dostali gól v každé čtvrté minutě hrubého času zápasu.

V šatně jsme se museli nejdříve trochu vzpamatovat a po důrazné domluvě jsme si řekli, že musíme naši hru zlepšit, abychom zastavili narůstající skóre. V sestavě jsme udělali i jednu vynucenou změnu, po obnobeném zranění musel z utkání bohužel odstoupit Radek N., za něhož naskočil připravený hrající hlavní trenér Milan S.
V úvodu druhé půle jsme soupeři stačili a v prvních dvaceti minutách jsme drželi i čisté skore. Poté jsme dostali opět gól a bylo jen otázkou času, kdy přijdou další. V následujícím čase jsme se neubránili další přesilovce soupeře a poté začal tým Březky opět získávat převahu na ledě. My jsme hrozili už jen z protiútoků, i když nutno říci, že brankář Březky byl určitě více v pernamenci než v první půli. Do konce zápasu jsme obdrželi ještě další góly. Nám se bohužel nepodařilo vstřelit žádný gól a to ani v přesilové hře pět na tři, která zcela vystihla náš dnešní výkon. Za celou přesilovku jsme vystřelili na bránu soupeře jen jednou a dokonce po návratu jednoho z hráčů soupeře na led jsme navíc dostali gól při výhodě jednoho hráče v poli. A když jsme nevyužili i "tutovku" v poslední minutě utkání, zastavilo se skóre na pro nás zcela nelichotivých 0:17.

Resumé utkání:
Dneska bylo na ledě jen jedno mužstvo a to je jednoznačně soupeř. Ten byl určitě nejlepší z těch, které jsme letos na ledě potkali.
Těžko něco říct na naši obranu, myslím si však, že hráčský potenciál soupeře určitě neodpovídá "horší" úrovní některých týmů městské ligy a je trochu k zamyšlení, zda takovéto zápasy mají vůbec smysl. Pro nás i možná pro některé ostatní nejsou takové zápasy určitě hrou pro radost. Nejenom mě by určitě zajímalo, jak se k takovému utkání staví samotný tým soupeře.
K hodnocení hráčů, není co hodnotit, celkově náš velmi slabý a najivní výkon. Je vidět, že forma je pryč a chtělo by to nějaké povzbuzení v podobě výhry, která by nás třeba nakopla. Každopádně dále pokračuje naše těžká série zápasů s výbornými týmy z popředí tabulky.
No uvidíme.


P.S. Komentář utkání je očima jednoho z hráčů utkání a nemusí korespondovat s názory jiných aktérů utkání.

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< březen >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31

Statistiky

Online: 14
Celkem: 680938
Měsíc: 11124
Den: 660