Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milníky a krátké shrnutí sezóny 2008-09 v NHÚ BALINKA

Jen krátké shrnutí sezóny 2008 - 09.
Jak již bylo v předchozím příspěvku uvedeno, v pátek 27.3.2009 jsme uzavřeli naši hokejovou sezónu ročníku 2008-09.
Dovolím si nakonec provést krátké shrnutí za letošní sezónou.

Před sezónou, kdy jsme se dostali do první výkonnostní skupiny amatérské městské ligy (tedy  první dvanáctka - EML), byly mírné rozpaky, jak pak to asi bude vypadat. Myslím si, že nakonec to nebylo až tak hrozné a celkové desáté místo je i naším úspěchem.
Dík patří všem hráčům za jejich přístup, docházka byla velmi dobrá a parta se opět dobře utužila.
Další díky patří našim trenérům a vedoucím mužstva (kluci, však vy víte, že bez vás by to nešlo).
Do mužstva se vrátili také naši navrátilci z Měřína (Míša a Pepa) a téměř v každém zápase předváděli, že nejsou žádná hokejová "ořezávátka", jejich výkony patřily k nejlepším a kluci předvedli, že mají velký hokejový "um".  
Dalším milníkem sezóny bylo ukončení aktivní kariéry Míšy B. v průběhu sezóny a nastartování jeho naší trenérské kariéry. Míša se tedy postavil již na střídačku a v nové sezóně se má ujmout role již hlavního kouče. Takže Míšo, nejdříve díky za všechno, cos s námi prožil přímo na ledě a doufáme, že to není úplné pověšení bruslí na hřebíček a třeba se ještě na ledě objevíš (min. alespoň  v přátelácích či trénincích). Dále hodně štěstí do trenérské "kariéry", ono ukočírovat tu naši bandu není taky vůbec žádný med.
Náhradu za Míšu již máme, Ráďa S. se s největší pravděpodobností přesune dozadu a do útoku nastoupí nový hráč, i když ne nám neznámý, David Komínek. Takže Davide, doufám, že se ti bude u nás líbit a přejeme hodně hokejových i jiných zážitků.
Dále bych chtěl ještě za tým poblahopřát naše nejužitečnějšímu hráči sezóny Pokecovi, jen tak dále "Děcko".


No doufám, že jsem v té rychlosti na nic nezapomněl, snad ještě jednou poděkování všem hráčům, našim rodinám, všem příznivcům, sponzorům a dalším, kteří nás podporují a mají něco společného s naším týmem či hokejem. Samozřejmě nemůžu nezapomenout na samotné vedení ML a rozhodčí.

No myslím, že už toho bylo dost, sejdeme se na společné akci v Borech 25.4.09 a tam vše ještě jednou probereme, kluci si připraví ještě podrobnější vyhodnocení sezóny.

Díky, zdraví sporťák J., sportu a NHÚ zdar 


P.S. Kompletní statistiky, fotky a další věci a novinky budou na stránky dolplněny v průběhu jara-léta letošního roku. Díky za strpení!

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 5
Celkem: 690000
Měsíc: 12654
Den: 354