Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milníky a krátké shrnutí sezóny 2011-12 v NHÚ BALINKA

Jak již bylo v předchozím příspěvku uvedeno, v úterý 27.3.2012 jsme uzavřeli naši hokejovou sezónu ročníku 2011-12.
Dovolím si nakonec provést krátké shrnutí za letošní sezónou.

 

Úvod sezóny nám vyšel a hodně dlouhou dobu jsme se drželi v popředí tabulky ML. Asi se nás projevil trénink z předsezónní přípravy a možná i změna prostředí letního kempu . Postupem času jsme se však začali propadat tabulkou ML a do posledního kola základní části jsme bojovali o první šestku a možnost se poprat o postup zpět do extraligy. Naše úsilí se nám nepodařilo a tak jsme se ocitli či spadli do tabulky o celkové 17.-21.místo. Celkem tedy velký sešup z extraligy, takový je však "hokejový život". V zápasech play-out jsme však předvedli lepší hru a nakonec jsme skončili na prvním, resp. 17.místě tabulky ML sezóny 2011-12, což byla nakonec dobrá tečka za špatně rozehranou sezónou. 

Myslím, že účast v nižší soutěži se jeví pro nás jako optimální, i tak však má tým NHÚ na lehce lepší umístění. K jednotlivům není nutno se moc vyjadřovat, každý si může udělat rychlé měřítko ze statistik, Pepíkův padesátibodový příspěvek je hodný obdivu a ukázkou jeho hokejových kvalit. V lehkém přepočtu to znamená, že každý náš třetí gól vstřelil náš ostrostřelec. My ostatní hráči jsme nechtěli zůstat pozadu a odehráli jsme také výborná utkání, škoda jen, že jsme nedokázali udržet celosezónní výkonnost / no co bychom však v našich letech chtěli /.

Ještě je nutné, abychom se do příští sezóny všichni vykurýrovali, někteří zlepšili i docházku, ale teď si hlavně na chvíli odpočali od hokeje.

Takže hokeji zdar a těšme se na léto.

 


Dík patří všem hráčům (kteří chodili) za jejich přístup, další díky patří našim trenérům a vedoucím mužstva (kluci, však vy víte, že bez vás by to nešlo).


No doufám, že jsem v té rychlosti na nic nezapomněl, snad ještě jednou poděkování všem hráčům, našim rodinám, všem příznivcům a dalším, kteří nás podporují a mají něco společného s naším týmem či hokejem. Samozřejmě nemůžu nezapomenout na samotné vedení ML a rozhodčí.

A navíc děkujeme za celou sezónu našemu stálému rozhodčimu P.Rousovi ml. za pískaní NHÚ Balinky.

No myslím, že už toho bylo dost, sejdeme se snad co nejdříve na nějaké společné akci a tam vše ještě jednou probereme, kluci si připraví ještě podrobnější vyhodnocení sezóny.

Díky, zdraví sporťák J., sportu a NHÚ zdar 


 

P.S. Kompletní statistiky, fotky a další věci a novinky budou na stránky dolplněny v průběhu jara-léta letošního roku. Díky za strpení!


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 6
Celkem: 688743
Měsíc: 13140
Den: 318