Jdi na obsah Jdi na menu
 


Milníky a krátké shrnutí sezóny 2012-13 v NHÚ BALINKA

Shrnutí sezóny.

Tak jsme ukončili letošní hokejovou sezónu ročníku 2012-13 a tak bych si dovolil krátké shrnutí sezóny NHÚ.

 

Úvod sezóny nám vycházel dle pravidla střídavě oblačno, na což měla určitě i vliv nerozehranost týmu a také docházka hráčů. Přece jen se bavíme o podzimu, kdy někteří naši hráči mají na starost i jiné věci než-li jen hokej. Postupem času či zápasů jsme se zlepšovali, i když jsme se i tak nevyvarovali výkyvů (hlavně prohra 1:10 nás hodně probudila a vrátila zpět na zem). Až do posledních kol jsme však stále bojovali o účast v první lize, či play-off o extraligu, bohužel stejně jak minulý ročník se nám tento úkol nakonec nepodařilo splnit. A tak jsme spadli do tabulky o celkové 17.-23.místo, což byl nakonec asi i pravdivý výsledek výkyvů našeho týmu (byli jsme schoponi porazit či prohrát s kýmkoliv). Nechci zde tým omlouvat, bohužel jsme měli letos hodně smůly i na zranění a docházku, což nás také hodně herně ovlivnilo.

V zápasech play-out či 2.ligy jsme se uvedli velmi dobře a po první půli jsme dokonce okupovali první příčku. Poté však nastal "sešup", což zavinila hlavně nepřítomnost našeho kanonýra PEPÍKA, přece jen jeho bilance 2 góly na zápas nám hodně chyběla. Nakonec jsme se obsadili 20.místo v celkovém pořadí, což je zase pokles o tři místa v celkovém pořadí oproti ročnku předchozímu.

 

K našim hráčům, tak jsme zase o rok starší a hlavně my "senioři" stále více pociťujeme ten mladý elán hráčů kolem nás. Bohužel jen zkušenost nestačí a tak asi budeme letos muset protáhnout náš předsezónní kemp na Bítově /.

 

Doufejme, že se přes léto také všichni vykurýrujeme, naberemu sílu, někteří zlepšíme docházku a opět se všichni sejdeme na začátku září k prvním hokejovým bitvám.

Takže hokeji zdar a těšme se na léto (už 5.5. v Borech na setkání přátel NHÚ).


Dík patří všem hráčům (kteří chodili) za jejich přístup, další díky patří našim trenérům a vedoucím mužstva (kluci, však vy víte, že bez vás by to nešlo). Navíc poděkování našim rodinám, všem příznivcům a dalším, kteří nás podporují a mají něco společného s naším týmem či hokejem. Samozřejmě nemůžu nezapomenout na samotné vedení ML a rozhodčí.

A tak to je vše, všechny zdraví

sporťák J., sportu a NHÚ zdar 


 

P.S. Kompletní statistiky, fotky a další věci a novinky budou na stránky dolplněny v průběhu jara-léta letošního roku. Díky za strpení!
 
A ještě mrkněte na největší letošní událost, když nás na našem srandamaču navštívil ten slavný "džegr", jež si odskočil z Dallasu na otočku !


 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 4
Celkem: 691470
Měsíc: 11954
Den: 367