Jdi na obsah Jdi na menu
 


5. HL 2012 - HBT DRABAŘI : Oslavice 1:5

Poslední pátý zápas základní části týmu HBT Drabaři.

Do cesty posledního kola základní části soutěže se nám postavil tým Oslavice, který je prošpikovaný hráčemi z velkomeziříčského hokejového týmu. Vzhledem k tomu, že mladíci až na jedno klopýtnutí procházejí soutěží suverénně, měl to být souboj kočky s myší.

Překvapivě od začátku utkání se však hrál vyrovnaný souboj, nastřelované míčky soupeře jsme v pohodě za naší brankou sbírali a tentokráte vyráželi k rychlým brejkům. Soupeř se nemohl kombinačně prosadit a tak se urodilo v náš prospěch. Po přihrávce od MilanaS. se prosadil náš neomilný střelec LaďaF. Soupeř více přitlačil, ale stále jsme odolávali a hrál se tak vyrovnaný souboj. Bohužel v této fázi došlo i k indispozici našich dvou hráčů a v sedmi statečných jsme se tlaku soupeře neubránili, bylo vyrovnáno. Bohužel na řadu přišly i naše oslabení a to dnešní zápas rozhodlo, již při druhé početní výhodě soupeře po kombinaci v našem pásmu nám hráči soupeře nedali šanci a soupeř těsně před odchodem do šaten skóroval podruhé a tak naše nadšení z výkonu první půle poněkud zmrazil.

Ve druhé půli se obraz hry nezměnil, stále jsme byli více než vyrovnaným soupeřem a byli soupeři na dostřel. Několik našich zajímavých závarů gólem neskončilo. Nadějný stav jsme drželi ještě 10minut před koncem utkání, pak však opět trestal soupeř. Po brejkové akci rozdíl skóre navýšil a rozhodl tak o osudu utkání. Fyzicky jsme v poslední pětiminutovce odpadli a po další využité přesilovce a pěkné kombinaci jsme si vypili kalich hořkosti až do dna. Končený stav zápasu krutých 1:5.

Nezbývá tedy než soupeři k vítězství pogratulovat a popřát hodně štěstí do vyřazovacích bojů.

MM

5.kolo.jpg 

 

<< zpět na hlavní stranu >>

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 13
Celkem: 692322
Měsíc: 12267
Den: 656