Jdi na obsah Jdi na menu
 


6.PO - HL 2012 - HBT DRABAŘI : Lhotky 1:2

Zápas Play-off prvního ročníku hokejbalové ligy ve VM.

Do vyřazovací části o účast ve FINAL FOUR jsme vyfasovali tým ze Lhotek, proti kterému se nám v základní části zápas povedl. Bohužel nevhodný čas, pracovní povinnosti a byli jsme rádi, že můžeme vyběhnout na beton v 8hráčích do pole. Soupeř vypadal v plné síle a více než 3kompletní pětky na lavičce tomu dávali více než za pravdu.

Přesto jsme předem šance nevzdávali a vrhli se na soupeře zhurta. V první pětiminutovce se tedy hra víceméně odehrávala na polovici soupeře. Postupně se průběh vyrovnal a hrálo se nahoru dolů. I tak se opakoval průběh prvního zápasu, moc střel na brankáře obou týmů nešlo, byl to boj o každý kousek hokejbalového kolbiště. První důvod k radosti byl na naší straně, po pěkné kombinaci se po přihrávce od MirkaM. prosadil LaďaF., vypadalo to nadějně, bylo jasné, že dnes moc gólů nepadne.

Hra se neustále přelévala a po jednom rychlém brejku se těsně před koncem první půle prosadili i hráči soupeře, nemastná střela, nahození se schovala za naše beky, a protože naše opora v brance nemohla nic vidět, střela propadla až do naší branky, bohužel .  Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu a troufám si říct, že jsme měli z dobrého výkonu vytěžit určitě více.

Nezbývalo než bojovat, bylo jasné, kdo dnes vstřelí druhý gól, rozhodne o svém postupu. Vzhledem k našemu velkému úbytku fyzických sil se hra převážně ve druhé polovině odbývala na naší půlce, my jsme se začali soustředit jen na rychlé brejky. Několik našich slušných příležitostí zůstalo nevyužito a soupeř začal postupně ještě více tlačit. Odolali jsme i dvěma oslabením a vše víceméně spělo k penaltovému rozuzlení. Bohužel 5minut před koncem však po dalším závaru před naší brankou soupeř udeřil a rozhodl tak o dnešním postupujícím. Poslední pětiminutovku si hráči Lhotek již pohlídali, síly nebyly kde brát, a tak jsme se k závěrečnému tlaku ani nedostali. Tímto tedy pro nás letošní sezóna skončila 5. místem, štěstíčko se dnes před slušnou diváckou návštěvou přiklonilo k soupeři.

Soupeři gratulujeme k postupu ve velice slušně odehraném utkání a přejeme hodně štěstí do finálového turnaje. 


MM 

<< zpět na hlavní stranu >>

 

 
 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 3
Celkem: 691478
Měsíc: 11956
Den: 353