Jdi na obsah Jdi na menu
 


Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

M24 - Hokejový sraz

Myslím, že "hokejová" akce v altánu byla vydařená, děkujeme především Jirkovi, Tomášovi a Ivošovi za účast a že nás potěšili svou účastí, Ivoši "tvé" lahve mám já a vezmu je na doplńování tekutin po zápasech :o), jinak díky a ještě jednou VŠE NEJLEPŠÍ A PEVNÉ ZDRAVÍ!!!...za celou Balinku! Jinak škoda, že bylo i několik omluvenek, chyběli ste. Milan

NHU-M24 - Začátek sezony

Tak...a je to zase tady :o)

NHU-M24 - Ukončení sezony

Děkujeme příznivcům a fanouškům, kteří nás přišli v sobotu (a nejen v sobotu) podpořit a poseděli s náma v hospůdce na zimáku a díky všem hráčům za přístup v zápase svobodní x ženatí a samozř. za příkladný přístup po celou sezonu a těšíme se na společnou akci v Borech 26.4.2008.

Jara - Stránky

Tak pánové z NHÚ, tak jsem snad dnes dodělal vše podstatné na stránkách včetně statistik, fotek i z historie a vizitek hráčů. Ještě máme nějaké místo na www, takže pokud máte ještě nějaké fotky, nejlépe z ročníků 2003-2004-2005-2006, sem s nimi.
Jinak každej koukněte na svoji vizitku, pokud by jste chtěli lepší fotku, něbo něco opravit, připsat, tak se ozvěte. Nic není nemožné.
Pokud jsme někde udělal chybu, což je možné, tak se omlouvám a sjednám nápravu.
Díkec
Jara

Jara - Do nového roku

Samozřejmě se připojuji k předchozímu příspěvku. Děkujeme všem za podporu, do nového roku přejeme hlavně zdravíčko a štěstíčko.
Vaše NHÚ

Milion 24 - Do nového roku

Všechno jen to nejlepší a hodně zdraví přejeme do nového roku našim fanouškům, fanynkám a příznivcům, kteří nás chodí podporovat na naše zápasy a i jiným způsobem se podílí na "tmelení" našich hokejových úletů :o) !!! Děkujem!

Jofa - J.Mucha

Doufám, že J.Mucha je po utkání včera o.k., byla to nešťastná náhoda.Jinak máte super stránky a poslední věc - s Agromotorem hrajete 3.12. od 20.15 hod.Přeji hodně zdaru.K.

Fanda z Jihlavy - www

Nazda lidi,
konečně jsem se dostal k tomu, abyk koukl na vaše stránky a musím říct DOBRÁ PRÁCE (Járo)!!! To teda už nemůžu říct o posledním výkonu :-))) Ale jak Jarda někde psal, asi by se mněl někdo zamyslet nad tím jestli jde u některých týmů ještě pořád o zábavu? Jinak by jste měli něco udělat s tím vaším hraním v týdnu. Takhle nemám šanci vás podpořit :-))) Zatím se mějte a zdarec. Ivoš.

P.S. Doufám, že už se to dvouciferný numero nebude opakovat :-)))

laslo - Březka

Ty vole,to je teda klada

Lubin - River

pěkně jsi to napsal Járo :-)

Milion - River

Lubo, přejdi to, rozhodčím ten zápas absolutně nevyšel a Rivru k tomu jejich neustálýmu simulování, který jim rozhodčí "žrali" ještě přálo štěstí. Zapomeňme na ten zápas, dokázali na nás jen řvát na střídačku ze svý a pak se vrhli ve 4řech na naše dva, kdes byl i ty, překonej to, ...a kouče potřebujem :o)).

Lubin - přestávka

tak jsem se včera dozvěděl, že mi rozhodčí za ten ani ne kontakt dali 5+OK, ani jsem si nebouchl jak jsem by sevřenej protihráčí, zato on bušil jak debil a myslím že od něj není daleko :-)
no nic, tak vás budu kaučovat! těšte se!!! :-)

Džany - Pozdrávek

Zdravím svého bývalého hokejového zaměstnavatele. Máte velice pěkné stránky, ale SK OMEGA má o chloupek lepší. Příští sobotu budeme konfrontovat svoji aktuální formu, tak jsem zvědav. Mějte se všechny zdravím.

Milion - Heřmanice

Hráli jste výborně, snad nejlepší výkon letošní sezony, i Karlovi se dařilo. Mám z vás radost :o). Těžko bych hledal nejlepší hráče, hráli ste fakt dobře! Navíc mě mile přeqapil Radek N. a Bořik, kteří delší dobu nehráli. Takže teď Sanborn? ...:o))), asi ne, ale nemáme co ztratit, navíc nebude hrát Děcko, Mirek a Peťa, takže...budem se snažit nedostat moc!

jara - Vídeň

doufam, že nás to, troufám si říci zasloužený vítězství nakopne

a Mílo, upřímně říkám, že jsem si s tebou zahrál velice dobře, opravdu

Milion - Vídeň

Tak se podařilo! První letošní body. Ale semnou sis včera moc Járo nezahrál, příští zápas budeš hrát s RadkemS, tak si zahraješ :o)...

jara - Vídeň

určitě mílo,zkusíme to


na 2 stranu zase nemáme co ztratit, tak si doufam zahrajem alespoň trochu hokej

Milion - Vídeň

Chlapáci, takže zítra Vídeň, určitě velice vyrovnaný tým, což předvedl v min. zezonách, na který nemáme recept jak ho porazit v posledních sezonách...zeby letos? :o)) Určitě se pokusíme!

Radeks - 1.zápas

Zdar, je to dobře napsaný. Pěkně se to čtě a souhlasím. Celej tým hrál dobře a Pepik je fakt posila. V sobotu to musíme zkusit a porazit soupeře.

jara - 1.zápas

ještě doplnění

tedy téměř nejlepší.

já myslím, že jsme však všichni jedničky



 


Poslední fotografie



Počasí předpověď


Toplist

TOPlist


Archiv

Kalendář
<< duben >>
<< 2024 >>
Po Út St Čt So Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

Statistiky

Online: 12
Celkem: 693254
Měsíc: 12831
Den: 594